Voedings- en verbindingsdagen

Zondag 29 augustus vindt tussen 10:00 en 12:00 de eerstvolgende ‘Voedings- en Verbindingsdag’ plaats. Deze bijeenkomsten zijn ontstaan vanuit de vraag om ervaringen en inzichten met elkaar uit te kunnen wisselen. In de eerste twee bijeenkomsten hebben Frank van den Brink en Diana Vernooij een inleiding gegeven waarin zij vertelden over hun werk als Yoga docent en voorganger in de Duif in relatie tot hun eigen beoefening.

Dit keer zal Anna Berghoef de inleiding verzorgen waarna we met elkaar in gesprek gaan. Hoe ishet om vanuit een houding van ‘niet weten’ en ‘erkennen wat is’ te komen tot passende actie? Passend bij de situatie en passend bij wie je bent?

We ontmoeten elkaar digitaal via Zoom; een eenvoudig te gebruiken programma voor videogesprekken. De bijeenkomsten geven we vorm als luistercirkel of ‘groepsraad’. Meer informatie daarover is te vinden op de website (https://zenpeacemakers.nl/council-cirkel/). Heb je interesse? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen aan Frank van den Brink via mailadres: registratie@zenpeacemakers.nl.