Voeding- en Verbindingsdag – 15 november

15 november “Voeding en Verbindingsdag”, 10.00 – 12.00 uur
Online via Zoom.

Afgelopen mei werd tijdens onze Toekomstdag het idee geopperd ontmoetingen te organiseren waar deelnemers ervaringen en inzichten uitwisselen.
Onder de titel ‘Voeding & Verbindingsdagen’ willen we daarmee van start gaan.
Bij de eerste bijeenkomst zal Frank van den Brink in een inleiding vertellen over zijn ervaring met Yoga in relatie tot zijn eigen beoefening. Hoe is het om te komen van beoefening tot passende actie, passend bij de situatie en passend bij wie je bent? Van daaruit gaan we in gesprek. Wat is je beoefening? Wat is passende actie? Wat kom je daarin tegen? Hoe ga je daarmee om?

Deze eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op zondag 15 november tussen 10:00 en 12:00. We ontmoeten elkaar digitaal via Zoom, een eenvoudig te gebruiken programma voor videogesprekken. De bijeenkomsten geven we vorm als luistercirkel of ‘groepsraad’. Meer informatie daarover is te vinden op de website (https://zenpeacemakers.nl/council-cirkel/).

Je bent van harte uitgenodigd. Maak je interesse kenbaar door je in te schrijven via: registratie@zenpeacemakers.nl. Vlak voor de bijeenkomst sturen wij je dan de zoomlink.

De Voeding & Verbindingsdagen vinden ieder kwartaal plaats.
De eerste vindt plaats op zondag 15 november tussen 10:00 en 12:00. Je bent van harte uitgenodigd.