Maandelijkse Film / Documentaire Besprekingen

Als Zen Peacemakers bespreken we iedere 3e zondag van de maand een  film / documentaire.

Het idee is dat er een iemand een film of documentaire uitzoekt. De link naar de film of documentaire wordt hier op de website en op onze Facebook pagina geplaatst en als de film / documentaire je aanspreekt kan je je opgeven voor de bespreking. Degene die de film / documentaire uitzoekt faciliteert ook de bespreking. Tijdens de bespreking kunnen er ook ervaringsdeskundige aan het woord komen als dat past bij het thema van de film / documentaire.

Mocht je een mooie film / documentaire weten en de bespreking willen faciliteren laat dat dan even weten dan kijken we of we een datum kunnen plannen.

Op zondag 16 december bespreken we de documentaire “Op straat en in Auschwitz” (uitgezonden door de BOS) over onze onlangs overleden spirituele grondlegger Bernie Glassman. De link naar de documentaire vind je hier.

Je kan je opgeven voor de bespreking of voor het faciliteren van een film / documentaire door een mailtje te sturen naar info@zenpeacemakers.nl (geef aan of je wilt deelnemen en/of faciliteren).

De bespreking is zondagavond 16 december om 20.00 uur en zal plaatsvinden via videoconferencing (zoom).