Maandelijkse Film / Documentaire Besprekingen

Op zondag 10 februari om 20 uur bespreken we de documentaire “Cowspiracy” over de impact van de vleesindustrie op het milieu.
De link naar de documentaire vind je hier.

Je kan je opgeven voor de bespreking van de film / documentaire door een mailtje te sturen naar info@zenpeacemakers.nl

Lees meer over Cowspiracy op hun website. 

De bespreking is zondagavond 10 februari om 20.00 uur en zal plaatsvinden via videoconferencing (zoom). Je ontvangt de zoom link vlak voor de meeting.

Als Zen Peacemakers bespreken we iedere 3e zondag van de maand een  film / documentaire (deze maand op de 2e zondag – 10 februari)

Het idee is dat er een iemand een film of documentaire uitzoekt. De link naar de film of documentaire wordt hier op de website en op onze Facebook pagina geplaatst en als de film / documentaire je aanspreekt kan je je opgeven voor de bespreking. Degene die de film / documentaire uitzoekt faciliteert ook de bespreking. Tijdens de bespreking kunnen er ook ervaringsdeskundige aan het woord komen als dat past bij het thema van de film / documentaire.

Je bekijkt de film / documentaire van te voren op eigen gelegenheid.

Mocht je een mooie film / documentaire weten en de bespreking willen faciliteren laat dat dan even weten dan kijken we of we een datum kunnen plannen.