Listening to the cries of the world

Zaterdag 7 november van 13.00 – 16.00 uur onder leiding van Zen Peacemakers Spiritholder: Irène Kaigetsu Kyojo Bakker
Live (bij voldoende deelnemers, locatie Nijmegen) of via Zoom.
Opgave via registratie@zenpeacemakers.nl , geef je gauw op en laat daarbij je voorkeur voor live of Zoom weten (live plek op volgorde van aanmelding).

In de afgelopen nieuwsbrief van de Zen Peacemakers Lage Landen is er opgeroepen tot een bijeenkomst over het omgaan met de wanhoop in de wereld van dit moment. 

Christel schreef: ’Kanzeon zou wel weten wat ze zou moeten doen, maar ik niet.’  En velen van ons niet. We horen de stemmen, het huilen en schreeuwen van de wereld. Het is het appèl wat ons hart doet versnellen en de onmacht die meer pijn lijkt te veroorzaken.

De bijeenkomst is voor iedereen die zich aangesproken voelt. En is zowel live als online gratis of op dana basis (live) toegankelijk. Sensei Irène Bakker zal de middag leiden.

Het is een mooi programma geworden, waarbij we gaan luisteren naar elkaar via een open council circle en naar de wijsheid van onze innerlijke stemmen via de Big Mind – Big Heart methode. We zullen ons laten inspireren en aan het einde van de middag van elkaar horen wat Kanzeon ons intussen heeft ingefluisterd. Waarop we de wereld weer in kunnen met gevende handen.

Ter voorbereiding op de middag wordt het bekijken van het programma: ‘Kan ik de wereld veranderen?’, van harte aanbevolen. 

Kan ik de wereld veranderen?
Kun je als individu bijdragen aan de oplossing van problemen zoals klimaatverandering of het misbruik van social media? Jan Bor neemt ons mee op onderzoek naar de relatie tussen het ‘ik’ en de wereld.
link: https://www.npostart.nl/KN_1716799