We gaan naar de klimaatmars Amsterdam 10 maart 2019

Ga je mee?

Deze mars wordt georganiseerd door o.a. Milieudefensie, Greenpeace, FNV, DeGoedeZaak en de Woonbond.
De Zen peacemakers sluiten zich aan bij de klimaatmars op zondag 10 maart 2019 in Amsterdam.

 

De klimaatstart start vanaf 13.00 uur op de Dam en eindigt om 16.00 uur. Als Zen Peacemakers verzamelen we ons tussen 11.45 en 12.00 uur voor de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), Oosterdokskade 143, links van het station als je met je rug naar de ingang van het station staat. Wat gaan we doen?

We maken een kort kennismakingsrondje, en mediteren daarna staande vijf minuten. We nemen een intentie mee gedurende de mars die wij in stilte lopen. De intentie is:

‘Ik zend licht, wijsheid en respect naar de beleidsmakers die de gestelde doelen moeten gaan halen en respect voor onze Moeder Aarde en al haar levende wezens die op en in de planeet wonen, leven en werken’.

We lopen naar de Dam en voegen ons in het geheel. Wel proberen wij als groep bij elkaar te blijven. Voor aansluiting bij ons, geef je op bij Annie, aschalk@xs4all.nl

Praktische informatie

Neem een kleine vuilniszak mee en een handschoen. Juiste kleding en iets te eten en drinken spreekt voor zich. Als de manifestatie afgelopen is lopen we terug naar de piano. Onderweg maken we de straat en de omgeving van het station schoon. Tenslotte zoeken we een geschikte plek voor een luistercirkel. Afronding en huiswaarts.

Namens een klein organisatiecomité,

Ellen Eggerdink
Christel Kroeze
Annie Schalkwijk