Bestuursleden gezocht

oproep door Jeroen Dijkstra en Frank van den Brink

Beste vrienden en sympathisanten van Zen Peacemakers Lage Landen (ZPLL),

Dit jaar bestaan de Zen Peacemakers Lage Landen alweer 8 jaar. In die periode hebben we vele evenementen, workshops en trainingen georganiseerd die ondersteunend zijn bij het beoefenen van de 3 intenties van de Zen Peacemakers:

  • niet-weten (not-knowing): het loslaten van vaste ideeën over jezelf en het universum
  • erkennen wat is (bearing witness) ten aanzien van de vreugde en het lijden van de wereld
  • actie voortkomend uit niet-weten en erkennen wat is (action) voor jezelf en voor anderen

Gezocht bestuursleden

Het bestuur bestaat vanaf juli uit 2 personen zodat we op zoek zijn naar betrokken en maatschappelijk geëngageerde mensen die de 3 intenties van de Zen Peacemakers in hun leven vormgeven en het leuk vinden om het sociaal geëngageerde werk in Nederland en België verder vorm te geven. Je hoeft geen boeddhist te zijn om de 3 intenties te willen integreren in je leven.

Wij zijn een kleine informele organisatie die op zoek is naar doeners. Van de bestuursleden verwachten we affiniteit met ons geëngageerde werk. In overleg verdelen wij als bestuur de taken op het vlak van financiën, communicatie en het jaarprogramma. We vergaderen 5 à 6 keer per jaar, meestal 1,5 uur en bijna altijd online. Afhankelijk van de taken die je wil verzorgen verwachten wij een tijdsinvestering ongeveer 4 tot 16 uur in de maand. Ons bestuurswerk is onbezoldigd, maar je gemaakte (reis)kosten worden vergoed.

Wil jij meehelpen en meedenken over de verdere vormgeving en vind je het leuk om ons bestuur te versterken stuur dan een mailtje naar info@zenpeacemakers.nl

Heb je interesse en vind je het belangrijk dat wij ons mooie werk kunnen blijven voortzetten, neem dan contact met ons op. Ook voor vragen kun je terecht per mail info@zenpeacemakers.nl

Vriendelijke groeten,

Jeroen Dijkstra, secretaris en penningmeester

Frank van den Brink, algemeen bestuurslid